Artikkelikuva

Maailmanluokan klubilla 28.2. kysytään mitä ilmastolle kuuluu – keskustelussa mukana lumilautailija Siv Knudsen ja toimittaja Riikka Suominen

Ensimmäistä kertaa Ravintola Tannerissa, Helsingissä, järjestettävällä Maailmanluokan klubilla perehdytään ilmastokysymyksiin. Keskustelu alkaa klo 18, jonka jälkeen ilta jatkuu kuubalaisella musiikilla.

Tervetuloa uunituoreen ilmastoaiheisen Maailman Kuvalehden julkkareihin ja klubimme tupaantuliaisiin ravintola Tanneriin!

Illan ohjelmassa on ajankohtaisia puheenvuoroja ilmastovaikuttajilta, muun muassa lumilautailija Siv Knudsenilta ja ilmastokysymyksiin perehtyneeltä toimittaja Riikka Suomiselta.

Klubin yhteistyökumppanina toimii Protect Our Winters -järjestö POW.

Tilaisuudessa on jaossa painomusteen käryistä Maailman Kuvalehden ilmastonumeroa. Lisäksi myynnissä on Maailman Kuvalehden ja POW: n trendikkäitä brändituotteita.

Ilta jatkuu Tannerissa kuublaisen musiikin iltana Bomba Buena -orkesterin tahdissa klo 20 alkaen.

Tervetuloa kuulolle, keskustelemaan, syömään, juomaan ja tanssimaan. Tapahtuma on esteetön.

Missä? Ravintola Tanner Hämeentie 11, 00530 Helsinki

Mitä? Maailmanluokan klubi teemana ilmasto

Milloin? 28.2. klo 18-20

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!