Raha syrjäytti rakkauden ennustajallakin

Aiemmin intohimostaan tunnetut riodejaneirolaiset ovat toivoneet taioilta apua rakkauselämään.

Brasilia. Talouskriisi näkyy kaikkialla – jopa rajatietoa ja uskomushoitoja kauppaavilla messuilla Brasiliassa. Taiatkaan eivät enää ole kuten ennen.

”On mielenkiintoista, että yleensä eniten kiinnostusta herättävä teema messuilla on rakkaus. Tänä vuonna ihmiset halusivat enemmänkin tietää, mitä heille tapahtuu liike-elämässä. He pyysivät taikoja, jotka parantavat heidän taloudellisia mahdollisuuksiaan”, kertoi Rio de Janeirossa pidettyjen esoteeristen messujen järjestäjä Claudiney Prieto O Dia -lehdelle.

Aiemmin intohimostaan tunnetut riodejaneirolaiset ovat toivoneet taioilta apua rakkauselämään. Brasilian tiukentuva taloustilanne on kuitenkin jättänyt rakkausasiat varjoonsa jopa mystiikan saralla.

”Näyttää siltä että ihmiset käyttävät entistä vähemmän rahaa”, valitteli unisieppareita messuilla kaupannut yrittäjä.

Messuvieraille oli silti tarjolla kattava valikoima erilaisia ennustuksia, povauksia, loitsuja ja taikakapineita. Erityisen edullisessa tarjouksessa oli shamaaninen puhdistus, joka maksoi vain muutaman euron.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!