• 16.10.2017

    Nälkä taas nousussa

    Tuore raportti kertoo useamman vuoden jatkuneen suuntauksen pysyvän ennallaan.

  • 11.9.2017

    Hullaannu herukanlehdistä!

    Viininlehtikääryleet ovat ihana Välimeren alueelta kotoisin oleva herkku. Mustaherukanlehdistä voi valmistaa kääryleistä hurmaavan kotoisan version.

  • 20.6.2017

    Villiinny vihanneksiin!

    Kesän paras pesto syntyy nokkosista ja muista ”rikkaruohoista”. ­Villivihannesten ja -yrttien hyödyntäminen on nouseva trendi maailmalla.

  • 14.6.2017

    Perunaa, ei pilveä

    Vanuatun nuoriso on innostunut kannabiksen kasvatuksesta.

  • 13.6.2017

    Kun hyvä ruoka ei kelpaa

    Tutkija Elliot Woolleylla on useita ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseen.

  • 8.5.2017

    Syö parsaa!

    Vihreä parsa on varma kevään merkki. Grillaamalla parsaan saa hurmaavat aromit, varsinkin jos ne ovat ensin saaneet kylpeä raikkaassa sitrusmarinadissa. Sitruuna ja minttu ovat vihreän parsa­risoton keväisen raikas makupari.

  • 2.5.2017

    Kanoja vai käteistä?

    Kehitystutkija Chris Blattman uskoo, että raha on tehokkaampi tapa auttaa kuin materia.

  • 31.3.2017

    Hummusta yhteiseen pöytään

    Hummusta, smoothieta ja vegaanihaasteita!

  • 30.3.2017

    Kohti kevättä!

    Täytetyt munakoisorullat vaativat vähän näpertelyä, mutta täyteläinen maku palkitsee. Tomaattikastikkeessa suussa­sulaviksi hautuneet rullat sopivat täydellisesti vaikka pääsiäisen ruokapöytään. Aterian kruunaa mämmillä ­tuunattu kerrospannacotta.

  • 30.3.2017

    Barbaari ilman paineita

    Muusikko-kehonrakentaja James Nikanderin eli Mustan Barbaarin, 26, mielestä ihmisten pitäisi syödä enemmän yhdessä.