16.10.2017
Nälkä taas nousussa
Tuore raportti kertoo useamman vuoden jatkuneen suuntauksen pysyvän ennallaan.
16.10.2017
Tuore raportti kertoo useamman vuoden jatkuneen suuntauksen pysyvän ennallaan.
11.9.2017
Viininlehtikääryleet ovat ihana Välimeren alueelta kotoisin oleva herkku. Mustaherukanlehdistä voi valmistaa kääryleistä hurmaavan kotoisan version.
20.6.2017
Kesän paras pesto syntyy nokkosista ja muista ”rikkaruohoista”. Villivihannesten ja -yrttien hyödyntäminen on nouseva trendi maailmalla.
14.6.2017
Vanuatun nuoriso on innostunut kannabiksen kasvatuksesta.
13.6.2017
Tutkija Elliot Woolleylla on useita ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseen.
8.5.2017
Vihreä parsa on varma kevään merkki. Grillaamalla parsaan saa hurmaavat aromit, varsinkin jos ne ovat ensin saaneet kylpeä raikkaassa sitrusmarinadissa. Sitruuna ja minttu ovat vihreän parsarisoton keväisen raikas makupari.
2.5.2017
Kehitystutkija Chris Blattman uskoo, että raha on tehokkaampi tapa auttaa kuin materia.
31.3.2017
Hummusta, smoothieta ja vegaanihaasteita!
30.3.2017
Täytetyt munakoisorullat vaativat vähän näpertelyä, mutta täyteläinen maku palkitsee. Tomaattikastikkeessa suussasulaviksi hautuneet rullat sopivat täydellisesti vaikka pääsiäisen ruokapöytään. Aterian kruunaa mämmillä tuunattu kerrospannacotta.
30.3.2017
Muusikko-kehonrakentaja James Nikanderin eli Mustan Barbaarin, 26, mielestä ihmisten pitäisi syödä enemmän yhdessä.