• 3.4.2013

    Kirahvia välipalaksi

    Etelä-Afrikassa antiloopinliha saattaakin olla kirahvia, hevosta, sikaa tai kengurua.

  • 2.4.2013

    Aliravittu lapsi pelastuu kotikonstein Bangladeshissa

    Bangladeshissa vakavasta aliravitsemuksesta kärsii yli puoli miljoonaa lasta. 

  • 26.3.2013

    Tutkimus: Kunnilta puuttuu tietoa eettisistä hankinnoista

    Suurin osa suomalaiskunnista huomioi tuoreen tutkimuksen mukaan eettisyyden ja ekologisuuden hankinnoissaan.

  • 11.3.2013

    Kansalaisjärjestöt vetoavat nyt Pöyryn sijoittajiin

    Koska Pöyryn yhtiöjohto on kieltäytynyt dialogista kiistanalaisesta patohankkeesta, järjestöt vetoavat nyt sijoittajiin.

  • 26.2.2013

    Miksi viivyt, oi reilu Fazer?

    Fazer ilmoitti vuonna 2010 olevansa siirtymässä kokonaan eettiseen suklaaseen vuonna 2017. Isommilla suklaanvalmistajilla vaihdossa ei ole seitsemää vuotta mennyt.

  • 26.2.2013

    Reilu suklaatesti

    Kymmenen maistajan testissä reilut tummat suklaat pärjäsivät maitosuklaita paremmin.

  • 14.2.2013

    Intialaisheimo turvaa perinnekasveihin

    Intian kylissä vaalitaan 3000 vuotta vanhoja viljelyperinteitä luonnonmukaisin menetelmin, kirjoittaa Manipadma Jena.

  • 5.2.2013

    Kvinoa häviää tuottajamaiden ruokapöydistä

    Perun ja Bolivian ihmeruoka kvinoalle on kysyntää maailmanmarkkinoilla.

  • 30.1.2013

    Bolivialle YK:lta erityislupa kokalehdelle

    Kokalehtien perinteistä käyttöä ei enää tulkita laittomaksi huumeiden käytöksi. Vastavuoroisesti Bolivia sitoutuu kansainvälisiin huumesopimuksiin.

  • 25.1.2013

    Luomuviljely yleistyy hitaasti kiiruhtaen

    Luomulle on kysyntää ja se voi edesauttaa ekosysteemin suojelemisessa ilmastonmuutosta vastaan, kirjoittaa Laura Reynolds.