11.4.2016
Avainsana: Ruoka
-
Artikkelikuva
-
7.3.2016
Aitoja amerikankiinalaisia makuja
Kun feikkiruokaa hauduttaa tarpeeksi kauan, siitä tulee omaperäinen vientituote.
Artikkelikuva -
8.1.2016
Matkakohde olutindeksillä
Lomalista.fi -sivusto mahdollistaa oluen hinnan vertailun matkakohteissa.
Artikkelikuva -
21.12.2015
Joulu tuli maailman pöytään
Samaan aikaan kun suomalaiskodeissa syödään kinkkua ja lanttulaatikkoa, tansanialaiset laittavat kokonaisen vuohen grilliin. Brasilialaiset kokkaavat turskapalloja, ghanalaiset kanakeittoa ja fufua.
Artikkelikuva -
10.12.2015
Fufua ja chiliä
Fatima Usman tietää, miten tärkeää oman maan ruoka siirtolaisille on.
Artikkelikuva -
9.12.2015
Ketsuppi tulee Kiinasta
Jaakko Hämeen-Anttilan ja Venla Rossin tietokirja Nälästä nautintoihin kertoo jostain niinkin arkipäiväisestä kuin ruoasta, mutta mielenkiintoisella ja mukaansatempaavalla tavalla.
Artikkelikuva -
9.12.2015
Reseptejä vegaaneille
Veganismi on Suomessakin yleistyvä elämäntapa, mutta ohjeita siihen on vielä saatavilla vain vähän. Inna Somersalon toimittana Vegaanin keittokirja on kotimainen opas veganismiin ja lähiruokaan.
Artikkelikuva -
9.12.2015
Limaista mutta maukasta
Hyönteisten myynti ruoaksi tullaan sallimaan lähivuosina. Kuusijalkaista ruokaa on tarjottu ratkaisuksi maailman ruokakriiseihin.
Artikkelikuva -
8.12.2015
Perinteiden hedelmäsalaatti
Brasilialainen keittiö on täynnä ihmeitä. Niihin voi tutustua kirjassa Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä.
Artikkelikuva -
19.11.2015
Sandron tarina
Taannoin Helsingin Kallion Kolmannella linjalla oli kioski ja sen yläpuolella ränsistynyt kyltti. Sitten kioskin tilalle tuli ravintola ja loppu on legendaa: ovelta leijuvat eksoottiset tuoksut, sisällä pulisee kirjava asiakaskunta ja brunssille on ikuinen jono.
Artikkelikuva