• 11.4.2016

    Rumat vihannekset parempiin suihin

  • 7.3.2016

    Aitoja amerikankiinalaisia makuja

    Kun feikkiruokaa hauduttaa tarpeeksi kauan, siitä tulee omaperäinen vientituote.

  • 8.1.2016

    Matkakohde olutindeksillä

    Lomalista.fi -sivusto mahdollistaa oluen hinnan vertailun matkakohteissa.

  • 21.12.2015

    Joulu tuli maailman pöytään

    Samaan aikaan kun suomalaiskodeissa syödään kinkkua ja lanttulaatikkoa, tansanialaiset laittavat kokonaisen vuohen grilliin. Brasilialaiset kokkaavat turskapalloja, ghanalaiset kanakeittoa ja fufua.

  • 10.12.2015

    Fufua ja chiliä

    Fatima Usman tietää, miten tärkeää oman maan ruoka siirtolaisille on.

  • 9.12.2015

    Ketsuppi tulee Kiinasta

    Jaakko Hämeen-Anttilan ja Venla Rossin tietokirja Nälästä nautintoihin kertoo jostain niinkin arkipäiväisestä kuin ruoasta, mutta mielenkiintoisella ja mukaansatempaavalla tavalla.

  • 9.12.2015

    Reseptejä vegaaneille

    Veganismi on Suomessakin yleistyvä elämäntapa, mutta ohjeita siihen on vielä saatavilla vain vähän. Inna Somersalon toimittana Vegaanin keittokirja on kotimainen opas veganismiin ja lähiruokaan.

  • 9.12.2015

    Limaista mutta maukasta

    Hyönteisten myynti ruoaksi tullaan sallimaan lähivuosina. Kuusijalkaista ruokaa on tarjottu ratkaisuksi maailman ruokakriiseihin.

  • 8.12.2015

    Perinteiden hedelmäsalaatti

    Brasilialainen keittiö on täynnä ihmeitä. Niihin voi tutustua kirjassa Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä.

  • 19.11.2015

    Sandron tarina

    Taannoin Helsingin Kallion Kolmannella linjalla oli kioski ja sen yläpuolella ränsistynyt kyltti. Sitten kioskin tilalle tuli ravintola ja loppu on legendaa: ovelta leijuvat eksoottiset tuoksut, sisällä ­pulisee kirjava asiakaskunta ja brunssille on ikuinen jono.