25.5.2006
Avainsana: Ruoka
-
Artikkelikuva
-
25.5.2006
Leipurin haaste: Baklava
Baklava on äkkimakea turkkilainen herkku.
Artikkelikuva -
4.4.2006
Ceviche, Perun suurlähettiläs
Cevichen resepti on säilynyt lähes 3000 vuotta muuttumattomana.
Artikkelikuva -
8.2.2006
Vesipuhvelia maustamassa
Chiliä ei malesialaiskeittiössä säästellä. "Erityisesti murskattu salottisipuli ja myös kookosmaito tasaa tulisuutta", kertoi Lighthouse ravintolan kokki Shukri.
Artikkelikuva -
8.2.2006
Pohjois-Korea tarvitsee kehitystä ruoka-avun sijasta
Samalla kun maailmanlaajuinen liike Pohjois-Korean ihmisoikeuksien puolesta kerää voimaa, meidän on vaadittava kehitysapua, koska se on varmin tapa edistää ihmisten turvallisuutta, sanoo kolumnisti Christine Ahn.
Artikkelikuva -
8.2.2006
Kokkioppilaana Café Kehityksessä
Artikkelikuva -
8.2.2006
Lähi-itä lähellä
Säkillinen riisiä ja neljän kilon kimpale lammasta. Siinä missä maahanmuuttaja löytää etnisestä ruokakaupasta kotoisia raaka-aineitaan, pääsee suomalainen pikkupuotien hyllyihin tutustuessaan eksoottisille makumatkoille.
Artikkelikuva -
8.2.2006
Resepti Café Kehityksestä
Nämä lisukkeet sopivat paistetun lihan, kanan tai kalan seuraksi, toki myös syötäviksi sellaisinaan. Jos paistat lihat palmuöljyssä, saat niihin aidon aromin.
Artikkelikuva -
1.12.2005
Mmm, kahvia!
Kitkerä mutta virkistävä juoma tuo ihmiset saman pöydän ääreen kaikkialla maailmassa.
Artikkelikuva -
1.12.2005
Maustesaaren kardemummaperunat
Artikkelikuva