Artikkelikuva
Saksalainen Karoline Hoffmann tekee kimaltelevan tutkimusretken esityksellään Ding.

Kansainvälistä nukketeatterin taikaa: ”Shakespeare taipuu mykkäelokuvamaiseksi kuvaelmaksi ja pelastuspeiton sisältä löytyy kokonainen maailma”

Tamperelaisen Teatteri Mukamaksen oma festivaali täyttää 25 vuotta. MUKAMAS 2024 – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali järjestetään 11.–15.9.

MUKAMAS 2024 ravistelee klassikkoteoksia pölyistään, tarjoaa lempeää tajunnanvirtaa, hauskoja tapahtumia kaiken ikäisille ja ennen kaikkea ainutlaatuisia tilaisuuksia nähdä kansainvälistä osaamista. Nukketeatteri elää ja voi hyvin!

Tapahtuma kokoaa Tampereen näyttämöille kotimaisten ammattinukketeattereiden lisäksi alansa helmiä eri puolilta maailmaa. Nyt on lupa yllättyä nukketeatterin monipuolisuudesta. Esimerkiksi Shakespeare taipuu mykkäelokuvamaiseksi kuvaelmaksi ja pelastuspeiton sisältä löytyy kokonainen maailma!

Luvassa on esityksiä aikuisille ja lapsille Kanadasta, Sloveniasta, Ranskasta, Saksasta ja Tanskasta. Pispalassa toimivan kotiteatterin lisäksi esitystiloina toimivat Hällä-näyttämö, Haiharan taidekeskus ja Finlaysonin alue.

MUKAMAS 2024 – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali 11.–15.9.
mukamasfestival.com

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!