Artikkelikuva

Maailma kylässä -festarin etkot: Susani Mahadura ja Ramithawi Maailmanluokan klubilla

Festarikesän käynnistää Maailma kylässä festivaali, jonka etkoja vietetään tänä vuonna ravintola Tannerissa. Maailman Kuvalehti on festivaalin pääyhteistyökumppani.

Maailman Kuvalehti kutsuu Maailma kylässä -festarikansan etkoille ravintola Tanneriin torstaina 23.5. klo 19 alkaen. Lanseeraamme Maailmanluokan klubillamme uunituoreen lehden, jonka teemana on valta.

Klubin vieraana ja päätoimittaja Anni Valtosen haastateltavana on toimittaja Susani Mahadura, jonka uusi podcast Burn out on ollut yksi kevättalven puhutuimpia ja kuunnelluimpia.

Illan esiintyjänä on venezuelalaissyyrialainen laulaja lauluntekijä Ramithawi. Helsingissä ja Tbilisissä vuorotellen asuvan Ramithawin musiikki on sekoitus latinalaisamerikkalaista kansanmusiikkia, Lähi-idän vivahteita ja punkia.

Yhdessä perkussionisti Jani Lehtioksan ja kontrabasisti Javi Sánchezin kanssa Ramithawi tulkitsee kauniin karheita laulujaan kodista, sodasta, vihasta ja rakkaudesta. Lauluissa kuullaan niin espanjaa, arabiaa, suomea kuin englantiakin. Ramithawi rikkoo kielellisiä rajoja saadakseen yhteyden kuulijoihinsa syvemmällä tasolla, ohi kansallisuuksien ja ihmisten erilaisten taustojen.

Ennen klo 21 alkavaa esiintymistään Ramithawi availee elämänpolkuaan ja lyriikoiden taustoja keskustelussa Anni Valtosen kanssa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Klubilla on jaossa uutta lehteä ja paikallaolijoille mahdollisuus lunastaa poikkeuksellinen tilaustarjous.

Missä? Ravintola Tanner Hämeentie 11, 00530 Helsinki

Mitä? Maailmanluokan klubi teemana valta

Milloin? 23.5. klo 19

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!