Artikkelikuva
Perjantaina 8.3. ja lauantaina 9.3. Teatteri Avoimien Ovien näyttämöllä nähdään kaksi teosta: toinen tuo lavalle 80-luvun ja toinen improvisaation.

Disconostalgiaa ja ilakoivaa improvisaatiota

Tanssiteatteri Tsuumi täyttää 25 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi se tuo maaliskuussa lavalle kaksi teosta.

Tanssiteatteri Tsuumi täyttää 25 vuotta ja tuo maaliskuussa Teatteri Avoimien Ovien näyttämölle kaksi tanssiteosta. Bassotaajuuksien virittämässä Gritty B -teoksessa sukelletaan disconostalgiaan tanssijoiden ja sähköbasistin voimin.

Työryhmä palaa nuoruuteensa 80-luvun lankapuhelimien, minihameiden ja itse keksittyjen discohittien maailmaan. Teos liikkuu ajassa, jossa sosiaalisen median tilalla olivat vielä päiväkirja ja vessan seinä.

Esityksen aikana lyhyistä improvisoiduista kohtauksista muodostuu ennennäkemätön esitys.

Improvisoidut iltamat on tanssitaidetta, iltamaperinnettä ja elävää musiikkia yhdistävä kokonaisuus, jossa kahdeksanhenkinen työryhmä tanssijoita ja muusikoita heittäytyy hetken vietäväksi. Esityksen aikana lyhyistä improvisoiduista kohtauksista muodostuu ennennäkemätön esitys.

Gritty B ja Improvisoidut iltamat Teatteri Avoimissa Ovissa, Erottajankatu 5, Helsinki.

Pe 8.3. klo 19 ja la 9.3. klo 16.

Kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Liput: 18–30€.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!