Artikkelikuva
Muusikko tai musiikintekijä: kerro kyselyssä, millaisista asioista puhut avoimesti ja millaista vaikenet.

Musiikintekijä ja musa-alan toimija – vastaa Maailman Kuvalehden kyselyyn sanan- ja ilmaisunvapaudesta alalla

Maailman Kuvalehti kerää kuukauden ajan musiikkialan toimijoiden kokemuksia ilmaisunvapaudesta ja itsesensuurista alalla.

Toukokuun printtilehden teema on musiikki muutosvoimana. Olemme siksi kiinnostuneita kuulemaan artistien, muusikkojen, musiikintekijöiden ja muiden alan toimijoiden mietteitä sananvapauden tilasta ja itsesensuurista alalla. Millaisista asioista puhutaan avoimesti, mistä vaietaan?

Kyselyn täyttäminen vie noin 4 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään toimituksessa luottamuksellisina.

Kyselyn pääset täyttämään täältä.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!