Artikkelikuva

Historiallinen kaupunki uudessa valossa – Porvoon Valot -festivaali tuo valoa ja ääntä talven pimeyteen

Porvoon Valot tuo kolmatta kertaa valotaidetta ja äänimaisemia pimeän talven keskelle. Viikonloppuna 11.–13. helmikuuta järjestettävässä festivaalissa voi nähdä Porvoon tunnetut kohteet uudella tavalla valaistuna.

Tahtoisitko syyn lähteä viikonlopuksi toisiin maisemiin? Porvoo saattaa tarjota sellaisen.

Porvoo tuo lohtua talven pimeyteen 11.–13. helmikuuta, kun kaupunki täyttyy valoista. Kolme
päivää kestävillä Porvoon Valot -festivaaleilla voi kokea valoinstallaatioita ja äänimaisemia muun muassa Porvoon Tuomiokirkolla, Raatihuoneentorilla ja Runebergin puistossa.

Festivaalin ohessa voi vierailla Porvoon tunnetuissa kohteissa ja näyttelyissä, ja tietenkin nauttia Porvoon hurmaavista historiallisista kujista.

Valo- ja äänitaiteen lisäksi kaupungissa on aikaisempina vuosina nähty festivaalin aikana tanssi- ja musiikkiesityksiä, jotka saattavat yllättää kävijät myös tänä vuonna. Festivaalin ohessa voi vierailla Porvoon tunnetuissa kohteissa ja näyttelyissä, ja tietenkin nauttia Porvoon hurmaavista historiallisista kujista.

Porvoon valot järjestetään kolmatta kertaa. Porvoon kaupungin nettisivuilta löytyy kartta
valaistuista kohteista, joten reitin voi halutessaan suunnitella etukäteen.

Porvoon Valot 11.–13.2. klo 18–21, Porvoo, ilmainen.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!