Artikkelikuva

Jazzrytmejä maailmanperintökohteen kätköissä

Viapori Jazz -musiikkifestivaali juhlii 20-vuotisjuhlapäiväänsä 24.-28. elokuuta merellisissä tunnelmissa Suomenlinnassa.

Perinteinen Viapori Jazz -musiikkifestivaali järjestetään 24.–28. elokuuta Helsingin Suomenlinnassa.

20-vuotisjuhlafestivaalilla pääsee jälleen nauttimaan korkealaatuisesta musiikista maailmanluokan jazzmuusikoiden soittamana, historiallisen kauniin Suomenlinnan linnoitusten suojissa.

Esiintyjinä nähdään kattava kokoonpano, johon kuuluvat muun muassa
Lenni-Kalle Taipale & Kalle Torniainen, Signe ja Jay Kortehisto & Felix Zenger & Friends.

Mikäli pää on pyörryksissä lukuisista vaihtoehdoista, löytyy jahkailijoille täydellinen ohjelmanumero: yllätyskonsertti!

Tämä vuosittain ensimmäisenä loppuunmyyty konsertti on loistava valinnan vaikeuksista kärsiville. Tilaa vain lippu, ole oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja nauti menosta.

Huippusuosittu festivaali on vuosittain loppuunmyyty. Tänä vuonna lippuja on tarjolla rajoitusten sallima määrä. Lippujen yhteydessä on myös mahdollista tukea Itämeren suojelua vapaaehtoisella maksulla.

Festivaalin taiteellinen johtaja, jazzmuusikko ja saksofonisti Jukka Perko (kuvassa) palkittiin Pro Finlandia -mitalilla vuonna 2020.

Liput ja lisätietoja: viaporijazz.fi

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!