Artikkelikuva
Palkittu blueslaulaja Mirel Wagner avaa Savoy-teatterin Naisääniä-konserttisarjan 5.3.

Naisääniä Savoyssa

Savoy-teatterin kevät on täynnä voimakkaita laulajia ja maailmanmusiikkia. NAISÄÄNIÄ-konserttisarja tuo lavalle Mirel Wagnerin, Louisa Lynen, Aili Ikosen ja Ester Radan. Avauskonsertin pitävä Wagner on tunnettu blueslaulaja, jonka levy When the Cellar Children See the Light of Day voitti Nordic Music Prize -palkinnon.

Wagneria seuraa lavalle 2012 debytoinut Lyne, joka yhdistelee  jiddiškulttuuria eri musiikkiperinteisiin. Aili Ikonen poulestaan on nimekäs jazz-laulaja. Sarjan päättää Ester Rada, jonka musiikissa etiopialainen ja israelilainen musiikki kohtaavat soulin ja funkin.

Naisääniä -konserttisarja 5.3. – 3.5. Lisätietoja: savoyteatteri.fi

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!