Artikkelikuva
Saman taivaan alla

Saman taivaan alla

Suomalaiset artistit juhlivat monikulttuurisuutta uudella levyllä!

Levy. Musiikkia monikulttuurisen Suomen puolesta – tämä on joulukuussa julkaistun, talkootyönä tehdyn kokoelmalevyn johtoajatus. 17 raitaa sisältää esimerkiksi Tuure Kilpeläisen, Ninni Poijärven, Anssi Kelan ja Räppärit rasismia vastaan -kollektiivin sanoman.

Pitäisikö levyä arvioida musiikillisen annin perusteella? Tarkoitus on hyvä, henki päällä ja vaikutelma hieman kirjava. Harvoin kuulee näin erilaisia musiikkityylejä samassa paketissa: salsaa ja soulia, räppiä ja reggaeta, iskelmää ja stadionrockia. Tunnelma tempoilee riehakkaasta rähinästä raskassoutuisiin kertomuksiin, mutta punainen lanka kulkee vahvana lyriikoissa.

Levyn ja sen julkaisukonsertin tuotto lahjoitetaan SPR:n pakolaistoimintaan Suomessa.

Kuuntele Saman taivaan alla – ­musiikkia monikulttuurisen ­Suomen puolesta ­Spotifyssä!
maailmankuvalehti.fi/musiikki

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!