Ken on maassa kaikkein rumin?

Zimbabwen mister Ruma-tittelistä on kova kilpailu.

Zimbabwe. Mister ruma -kilpailu sai ruman käänteen Zimbabwessa, kertoo AllAfrica.com. Kaksi aiempaa Mister ruma -kilpailua voittanut ja nyt toiseksi tullut William Masvinu vaatii vuoden 2015 kilpailun uusimista tuomarien puolueellisuuden vuoksi. Vuoden 2015 voittaja on Mison Sere, joka tuli neljänneksi vuonna 2013.

Masvinu perustelee tuomarien puolueellisuutta sillä, että Serellä on ollut vuonna 2015 samat kasvot kuin vuonna 2013, jolloin Masvinu itse voitti kilpailun.

Kilpailun järjestäjä David Machowa vastasi Masvinulle, ettei tällä ollut monopolia rumuuteen ja ettei uusintaa tule.

Aiemmin Masvinu ehti jo myöntää tappionsa ja totesi, että kaikilla koirilla on päivänsä ja vannoi palaavansa hyvin valmistautuneena seuraaviin kisoihin, jotka pidetään vuonna 2017.

Kolmanneksi tullut Givemore Sambana pitää kisoja reiluina ja varoittaa Masvinua palaavansa seuraaviin kilpailuihin vahvempana.

”En lepää ennen kuin minusta tulee Mister ruma.”

Järjestäjät suunnittelevat seuraavaksi myös Miss ruma -kilpailua.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!