Sinkkuilta museossa

Museon sinkkuillassa järjestetään sokkotreffit lennosta sekä rakkausaiheisia opastuskierroksia.

Ystävänpäivänä 14.2. kultturellit, yksinäiset romantikot voivat suunnata Helsingissä Kansallismuseoon.

Museon sinkkuillassa järjestetään sokkotreffit lennosta sekä rakkausaiheisia opastuskierroksia. Kuka tietää, toisen puoliskonsa saattaa löytää rokokoosalista, jossa tutustutaan ajan lemmenkuvioihin.

Vaikka parisuhde ei olisikaan toivelistalla, illasta saattaa löytyä sopiva kaveri kulttuuririentoihin. Myös penkkiurheilijat ja muut kuin kulttuurista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Sinkkuilta la 14.2. klo 18–21, Kansallismuseo (Mannerheimintie 34, Helsinki). Liput 7/9 euroa, K-18.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!