Islamilaisen valtion ongelmallisuus

”Termi Islamilainen valtio on erittäin ongelmallinen. Se pitäisi varustaa lukuisilla lainausmerkeillä. Jos minä esimerkiksi yhtäkkiä julistaudun katoliseksi kirkoksi, varmasti paaviltakin kannattaisi kysyä, onko tämä oikein.”

Jaakko Hämeen-Anttilan vastaus kysymykseen tuleeko jihadisteista käyttää nimitystä Isis vai Islamilainen valtio. Suomen Kuvalehti 15.8.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!