Tarvitsetko kultturikaveria?

Malmintalon ja Kanneltalon kulttuurikaveritoiminta helpottaa kulttuuritapahtumiin osallistumista Helsingissä.

Kulttuuritapahtumaan osallistuminen voi olla joskus hankalaa. Syitä on monia: liikkuminen voi olla vaikeaa, kulttuuri ja ympäristö vieraita tai yksinäisyys ylivoimaista. Oli este mikä tahansa, se ei ole syy jäädä kotiin. Päinvastoin. Kulttuuri kohentaa elämänlaatua.

Malmitalon ja Kanneltalon uusi kulttuurikaveritoiminta silottaa esteitä kulttuuritapahtumiin osallistumisen tieltä Helsingissä. Kulttuurikaverin kanssa tapahtumiin on hauska ja helppo lähteä, yhdessä kokeminen virkistää ja kulttuuri avartaa.

Kulttuurikaverit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka opastavat, avustavat ja ovat seurana. Kulttuurikaverin voi tilata kuka tahansa yli 18-vuotias. Kulttuurikaverin seurassa pääsylipun saa 5 euron alennushintaan. Palvelu on maksuton. Palvelun tarjoavat Helsingin kulttuurikeskus ja Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto.

Lisätietoja: www.malmitalo.fi ja www.kanneltalo.fi.

Sähköposti: info.kulttuurikaveri@hel.fi

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!