Onko mukavaa olla lapsi?

Mitä sellaista lapset voivat tehdä, mitä aikuiset eivät voi? Entä päinvastoin? Asiantuntijoina Nicolas, 9, Buenos Aires, Aino, 7, Espoo ja Aurelio, 5, Helsinki.

Nicolas: ”On kivaa olla lapsi, joo. Mulla on paljon kavereita, koska lapsilla on. Mä voin aina olla kavereiden kanssa pihalla, olla yhdessä. Kun on lapsi, voi leikkiä. Aikuiset ei voi leikkiä, koska ne tekee töitä. Ne on aina töissä, eivät voi tehdä mitään muuta.”

Aino: ”Lapsena oleminen on hauskaa, koska silloin saa leikkiä, eikä ole kiire töihin. Lapsella on aikaa.”

Aurelio: ”Lapsena on kivaa. Kaikkein kivointa siinä on se, ettei kuole niin aikaisin.”

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!