Flamencoa luontosuhteesta

GAIA tutkii flamencon, musiikin ja kuvataiteen keinoin luonnon ja ihmisen välistä suhdetta.

Erika Alajärven koreografia GAIA tuo näyttämölle kahdeksanhenkisen tanssiryhmän. Monitaiteellinen projekti tutkii flamencotanssin, musiikin ja kuvataiteiden keinoin luonnon ja ihmisen välistä suhdetta.

GAIA tarkastelee nykymaailmaa ja ihmisen osuutta maapallon säätelyjärjestelmässä. Unohtuuko monimutkaistuvassa maailmassa, että myös me ihmiset olemme osa luontoa, osa biomassaa, ja että myös me vaikutamme ympäristöömme?

Gaia 14. ja 15.3. Espoon Louhisalissa (Kulttuuriaukio 2, Tapiola) ja Helsingissä (Stoa, Turunlinnantie 1, Itäkeskus) 19., 20. ja 21.4. Liput 22/15 €.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!