Tellus kotinamme

Maapallo – meidän kotimme -näyttely kehottaa synkistelyn sijaan toimimaan aktiiviseksi kestävän kehityksen edistämiseksi omassa arjessa ja yhteiskunnassa.

Maapallo – meidän kotimme -näyttely esittelee nyt Helsingissä YK:n aloitteesta syntyneen Kestävän kehityksen peruskirjan sisältöä. Sen mukaan luonnonsuojelu, köyhyyden poistaminen, oikeudenmukainen talouskehitys, ihmisoikeuksien kunnioitus, demokratia ja rauha ovat erottamattomasti yhteydessä toisiinsa. Synkistelyn sijaan tulee toimia aktiivisesti kestävän kehityksen edistämiseksi omassa arjessa ja yhteiskunnassa.

Maapallo – meidän kotimme laiturissa. (Narinkka 2, Kamppi) 8.1.–16.2., ti–pe 10–18, la 12–16.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!