Kitarajuna Tampereelle

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Tampere Guitar Festival tarjoaa konserttielämyksiä brasilialaisesta chorosta klassiseen kitaransoittoon.

Festivaaliviikon aikana 2.-10. kesäkuuta kuullaan myös argentiinalaista tangoa ja jazzia. Pääesiintyjiä ovat brasilialainen Yamandu Costa, kanadalainen Don Ross ja espanjalainen Ricardo Gallén.

Festivaalille pääsee nyt myös kitarajunalla Helsingistä. Erikois­junassa on musiikkiesityksiä jo matkalla. Takaisin Helsinkiin pääsee saman päivän aikana kello 22.07 lähtevällä paluujunalla. Tampereella voi osallistua myös laivaristeilylle Pyhäjärvellä tai opastetulle Tampere-kierto­ajelulle.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!