Artikkelikuva
House in the Thar

Roma Journeys

Roma Journeys- näyttelyssä nähdään romaneja ympäri maailmaa.

Kuopion VB-valokuvakeskuksessa on esillä tanskalaisen valokuvataiteilija Joakim Eskildsen (s. 1971) kuvasarja Roma Journeys. Valokuvat avaavat puhuttelevan näkymän romanien arkipäivään.
Helsingin taideteollisessa korkeakoulussa opiskellut Eskildsen seurasi romanien elämää vuosina 2000–2006 runoilija Cia Rinteen kanssa. Kaksikko kulki Suomen lisäksi Unkarissa, Intiassa, Kreikassa, Romaniassa, Venäjällä ja Ranskassa.

Matkojen annista on tehty myös valokuvateos Roma Journeys.

Joakim Eskildsen: roma journeys

Kuopion VB-valokuvakeskuksessa
(Kuninkaankatu 14-16) 14.4.-20.5. avoinna ti, to, pe 11-17, ke 11-19,

la-su 11-15. liput 3/2 €,
alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!