Artikkelikuva

Suomalaiset ruokapöydässä

Miltä näyttää suomalainen ruokapöytä? Tähän vastaa ranskalainen valokuvaaja Stéphanie Lacombe teoksessaan suomalaiset ruokapöydässä.

Ranskalainen valokuvaaja Stéphanie Lacombe (s. 1976) on katsellut ulkopuolisen silmin suomalaisten ruokailutottumuksia. Niitä tuntuvat hallitsevan arkielämän kiireet.

Pariisin taidekorkeakoulusta valmistuneen Lacomben näyttely kuvaa arjen ainutlaatuisuutta. Valokuviin tallentuneet hetket ovat puhuttelevia, hauskoja ja herkkiä. Jokaiseen näyttelyn 22 valokuvaan liittyy oma tarinansa.

Suomalaiset ruokapöydässä, Vuotalon galleriassa

(Mosaiikkitori 2, Helsinki) 10.3. asti.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!