Pussailulla ennätysten kirjaan

Kenialaismiehen vaatimaton tavoite on suudella miljoonaa naista.

Kenia. John Telewa on mies, jolla on tavoite. Hän haluaa päästä Guinnessin ennätysten kirjaan miehenä, joka on suudellut useampaa naista kuin kukaan muu. Tarkalleen ottaen miljoonaa naista.

Pussailukierre on oikeastaan Facebookin syytä. 28-vuotias graafikko suivaantui sinne laittamastaan suutelukuvasta seuranneisiin tyttöystäväuteluihin. ”Ajattelin, että minun pitäisi julkaista kuva, jossa suutelen jotakuta toista tyttöä. Sitten vain jatkoin suutelukuvien julkaisemista”, Telewa kertoi Allafrica.com-verkkosivustolle.

Telewaa ei voi syyttää turhan ronkeliksi: saadakseen miljoonan rajan rikki, hän on valmis suutelemaan ketä tahansa naista. Ainoat kriteerit ovat naispuolisuus ja yli 16 vuoden ikä.

Miljoonan suutelukaverin tavoitteeseen on vielä matkaa. Syyskuun alussa Kissing Banditiksi itsään kutsuva Telewa oli pussannut 675 naista.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!