"Lisää tietoa WTO:sta"

Lukijapalautetta Kumppanin artikkeleista.

Hyvä Kumppanin toimitus,

Teette oikein hyvää lehteä.

Viime numeron (5/2001) paras juttu oli Media ei kerro vihan syitä (s. 37 ->) paljastaessaan USA:n veljeilyt vihollistensa kanssa ja medialta pimitetyt hirmuteot.

WTO:sta voisitte kirjoittaa enemmänkin. Mikä on maailmankaupan nykytila? Millaisia tulleja ym on kehitysmaiden viennille Eurooppaan ja USA:han? Mitä WTO-sopimukset todella sisältävät?

Hyvä aihe olisi myös hikipajojen työntekijät, kuinka suurelta osin kulutustavaratuotantomme perustuu riistoon. Nykymenolle voisi hahmotella myös vaihtoehtoja, esim Reilun kaupan merkki vaatteille tms?

Kansainvälisestä ihmiskaupastakaan ei paljoa näe juttuja valtamediassa. Lukisin mielelläni myös naisten ja lasten oikeuksien edistymisestä eri puolilla maailmaa.

On hienoa että reseptien ohella kerrotaan alueiden ruoka- ja tapakulttuurista enemmänkin, sitä puolta voisi vähän laajentaa.

Kirjapalstalla klassikkokirjan esittely on hyvä keksintö.

Hienosta lehdestä kiittäen,

Mia Vistilä

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!