Poliittinen taide kylässä

Kuva: Tommi TaipaleNeljäs Maailma kylässä -festivaali keräsi toukokuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin Kaisaniemen puistoon jälleen kymmeniä tuhansia kävijöitä. Heitä kohtasi täyteläinen elämys monikulttuurista musiikkia, ruokaa ja kansalaisjärjestöjen värikkyyttä. Päälavan huippuartistien lisäksi tapahtuma tarjosi mielenkiintoisen yhdistelmän taidetta ja politiikkaa.

Koe kaksipäiväinen festari hetki hetkeltä Kumppanin kuvareportaasin muodossa.

Luku 1. Vaikuttavaa intialaista teatteria
Luku 2. Mahdollisuus maailmalle?
Luku 3. Varaa kehittää politiikkaa
Luku 4. Poliittisen taiteen aakkoset
Luku 5. Ruoka on päävoitto
Luku 6. Ääni hyttysverkon takaa
Luku 7. Kuinkas sitten kävikään?

Teksti Markus Ojala
Kuvat Mikko Eerola, Riikka Kiljunen, Tommi Taipale

Mahdollisuuksien tori järjestettiin neljällätoista paikkakunnalla ympäri Suomea 18.-19.5. ja 26.5. Lue Hanna Väänäsen kokoama paketti maakuntien toreista:

Herra Mahdollisuuksien tori
Tidal Wave villitsi Oulussa
Järjestäjiensä näköiset torit

Maailma kylässä -festivaalin kotisivu:
www.kepa.fi/maailmakylassa

Mahdollisuuksien torien sivukokonaisuus:
www.kepa.fi/mtorit

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!