• 30.3.2017

    Mad Cook Show tekee paluun!

    Riku ja Tunna palaavat ruudun ääreen uuden ohjelman parissa.

  • 30.3.2017

    Jäähyväiset pakkausjätteille

    Pakkausjätteistä luopuminen on yksi tapa vaikuttaa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

  • 30.3.2017

    Nähdä Napoli ja syödä

    Suosiotaan kasvattava Napoli houkuttelee matkailijoita pitsoillaan ja rosoisuudellaan.

  • 29.3.2017

    Pöytä on katettu kaikille

    Yhdessä syöminen yhdistää kaikkia maailman ihmisiä. Maailman Kuvalehti pääsi ruokahetkeen Kolumbiassa, Portugalissa, Kreikassa, Keniassa, Italiassa, Meksikossa, Yhdysvalloissa ja Suomessa.

  • 29.3.2017

    Ruuan kautta olemme yhtä

    Kun jaamme ruokaa ja syömme yhdessä, kyse on enemmästä kuin vain ravinnosta: ihminen antaa palan itseään ja kulttuuriaan.

  • 29.3.2017

    Oliiviöljyä, sitruunaa, persiljaa!

    Suomeen on viime vuosien aikana avattu useita aitoa Lähi-idän ruokaa tarjoavia ruokapaikkoja. Ruoka on kuin oikotie tai pikakurssi kulttuuriin.

  • 29.3.2017

    Etkö sinä yhtään häpeä?

    Syömisen pitäisi herättää kosmista kauhua ja eksistentiaalista tuskaa. Syömällä kiinnitämme itsemme kohtalokkaasti maailmaan: meistä tulee mutkikkaan koneen osia, joilla on vastuunsa koneen hyvästä toiminnasta, kirjoittaa Antti Nylén.

  • 28.3.2017

    Herkku, joka maistuu turistillekin

    Latinalainen Amerikka tunnetaan erilaisista maissileivistään. Elsalvadorilaisten ikioma versio on nimeltään pupusa.

  • 28.3.2017

    Oikean tunnelman alkemisti

    Antto Melasniemi halusi olla keittiön paras kokki. Sitten hän tajusi onnistuvansa paremmin tunnelman­luojana.

  • 27.3.2017

    Matkan monet mutkat

    Miten kanakastiketta ja riisiä sisältävä thaikuutio saapuu pikalounaaksi Suomeen?