30.3.2017
Nähdä Napoli ja syödä
Suosiotaan kasvattava Napoli houkuttelee matkailijoita pitsoillaan ja rosoisuudellaan.
30.3.2017
Suosiotaan kasvattava Napoli houkuttelee matkailijoita pitsoillaan ja rosoisuudellaan.
30.3.2017
Täytetyt munakoisorullat vaativat vähän näpertelyä, mutta täyteläinen maku palkitsee. Tomaattikastikkeessa suussasulaviksi hautuneet rullat sopivat täydellisesti vaikka pääsiäisen ruokapöytään. Aterian kruunaa mämmillä tuunattu kerrospannacotta.
30.3.2017
Muusikko-kehonrakentaja James Nikanderin eli Mustan Barbaarin, 26, mielestä ihmisten pitäisi syödä enemmän yhdessä.
29.3.2017
Syömisen pitäisi herättää kosmista kauhua ja eksistentiaalista tuskaa. Syömällä kiinnitämme itsemme kohtalokkaasti maailmaan: meistä tulee mutkikkaan koneen osia, joilla on vastuunsa koneen hyvästä toiminnasta, kirjoittaa Antti Nylén.
29.3.2017
Yhdessä syöminen yhdistää kaikkia maailman ihmisiä. Maailman Kuvalehti pääsi ruokahetkeen Kolumbiassa, Portugalissa, Kreikassa, Keniassa, Italiassa, Meksikossa, Yhdysvalloissa ja Suomessa.
29.3.2017
Kun jaamme ruokaa ja syömme yhdessä, kyse on enemmästä kuin vain ravinnosta: ihminen antaa palan itseään ja kulttuuriaan.
29.3.2017
Suomeen on viime vuosien aikana avattu useita aitoa Lähi-idän ruokaa tarjoavia ruokapaikkoja. Ruoka on kuin oikotie tai pikakurssi kulttuuriin.
28.3.2017
Latinalainen Amerikka tunnetaan erilaisista maissileivistään. Elsalvadorilaisten ikioma versio on nimeltään pupusa.
28.3.2017
Antto Melasniemi halusi olla keittiön paras kokki. Sitten hän tajusi onnistuvansa paremmin tunnelmanluojana.
27.3.2017
Miten kanakastiketta ja riisiä sisältävä thaikuutio saapuu pikalounaaksi Suomeen?