Artikkelikuva
"Minua motivoi lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistäminen

Kentältä: Vanessa Fuller toimii lasten hyväksi

Kepan jäsenjärjestöt kertovat toiminnastaan.
Valokeilassa SOS-lapsikylän vapaaehtoinen.

Vanessa Fuller

SOS-lapsikylä

”Olen ollut SOS-lapsikylän vapaaehtoinen vasta vähän aikaa, mutta apuni on otettu hyvin vastaan. Täällä kaikkea apua arvostetaan ja jokaisen panos on yhtä tärkeä.

SOS-lapsikylän vapaaehtoiseksi päädyin, kun halusin löytää suomalaisen järjestön, jonka toiminnassa voisin olla aidosti läsnä. Minua puhutteli SOS-lapsikylän tavoitteet olla auttamassa heikommassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Vapaaehtoisena pystyn myös käyttämään ammatillista osaamistani markkinoinnin, PR:n ja projektityön saralla.

Työtehtäväni sisältävät monenlaista paperityöstä kenttätyöhön: ideoimista, ruohonjuuritasolla tehtävää työtä ja kokonaisuuksien työstämistä. Uskon ja toivon, että jatkan vapaaehtoisena pitkälle tulevaisuuteen. Minua motivoi lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistäminen, sillä ilman heitä ei ole tulevaisuuttakaan.

Ihmiset joka puolella maailmaa pitäisi saada ymmärtämään pienenkin avun tärkeys ja se, että jokainen voi osaltaan olla mukana rakentamassa parempaa huomista.”