Artikkelikuva
Kinga Polynczuk-Alenius on Eetti ry:n vapaaehtoinen.

Kentältä

Maailman Kuvalehden uudella palstalla esittelemme jäsenjärjestöjemme ajankohtaista toimintaa.

Eettisen kaupan puolesta

Kinga Polynczuk-Alenius, Eetin vapaaehtoinen:

Tieto on kaiken avain. Jos ihmiset eivät tiedä kulutuksensa vaikutuksista, he eivät muuta tapojaan. Toimin Eettisen kaupan puolesta -järjestössä, koska olen kiinnostunut eettisestä kuluttamisesta.

Pyöritämme vapaaehtoisvoimin Helsingissä englanninkielistä paikallisryhmää, jonka pointtina on lisätä tietoutta eettisestä kaupasta ja miettiä, kuinka tehdä asioita ymmärrettäväksi ja innostavaksi. Haluamme lisätä ymmärrystä kansainvälisen kaupan rakenteiden vaikutuksista globaaliin etelään.

Eetti saa syksyllä vieraakseen intialaisia suutareita, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Jos yksikin ihminen vaatii yritykseltä vastuullisuutta, olemme järjestönä onnistuneet.”

Lue lisää Eetin toiminnasta osoitteessa www.eetti.fi

Ihmisoikeusliiton logo

Vastusta tyttöjen ympäri­leikkauksia!

Ihmisoikeusliiton uusi #käännekohta-kampanja kertoo, miten ihmisoikeudet eivät kaikkien kohdalla toteudu. Tule mukaan työhön oikeudenmukaisen Suomen puolesta!
Ihmisoikeusliitto seuraa ja puolustaa ihmisoikeuksia sekä tuo päivänvaloon ihmisoikeusloukkauksia Suomessa. Liity Ihmisoikeusliiton jäseneksi tai tule mukaan vapaaehtoiseksi.

Lisätietoja: www.ihmisoikeusliitto.fi

Voit myös lahjoittaa kampanjaan osoitteessa: ihmisoikeusliitto.fi/kaannekohta

Solidaaruus-logo

Mukaan ­Nenäpäivään

Solidaarisuus etsii Nenäpäivä-vapaaehtoisia erityisesti Helsinkiin ja Tampereelle.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Liisa Nerg liisa.nerg@solidaarisuus.fi

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!