Artikkelikuva
Anni Valtonen

Täällä maailma, kuuleeko Suomi? -paneeli

Maailma kylässä -festareilla toimittajat pohtivat mitä suomalaisten pitää ymmärtää maailmasta juuri nyt.

Maailman Kuvalehti keräsi median ammattilaisia miettimään päivän polttavia kysymyksiä Maailma kylässä -festivaaleilla. Vajaassa puolessa tunnissa ehdittiin käydä läpi kuplakeskustelu, globaali vastuu ja kolonialismin arvet.

Ääneen pääsivät ulkomaantoimittajat Rauli Virtanen ja Heikki Aittokoski, tietokirjailija Reeta Paakkinen, juristi ja kolumnisti Husein Muhammed sekä aktivisti Maryan Abdulkarim. Paneelia veti Maailman Kuvalehden päätoimittaja Anni Valtonen.

”Olisi kansallinen kriisi, jos Hesarissa näytettäisiin massoittan valkoisia ruumiita makaamassa rannalla”, Abdulkarim väitti ja kirvoitti yleisöltä väliaplodit.

Katso video: https://www.facebook.com/maailmankuvalehti/videos/879314075438782/

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!