Artikkelikuva

Käheän leikkisää draamaa

Espanjassa suosittu Bebe tuo flamencovaikutteisen show'nsa Helsingin Juhlaviikoille.

Espanjassa supersuosittu Bebe (s. 1978) tuo vahvasti flamencovaikutteisen ja sensuellin show’nsa Helsingin Juhlaviikoille. Bebe sirottelee musiikkiinsa latinorytmejä, flamencokitaroita, ajoittain myös elektroa ja etnovaikutteita. Tyyli on latinalaisen suureellinen, leikkisä ja flirtti.

Bebe tunnetaan espanjankielisissä maissa paitsi energisenä lavaesiintyjänä myös räväköistä ja suorapuheisista sanoituksistaan. Hän on ottanut kantaa muun muassa naisiin kohdistuvaa perheväkivaltaa vastaan, kuten hittibiisissä Malo debyyttilevyllä Pafuera Telarañas (2004).

Extremadurassa folkmuusikkojen tyttärenä kasvaneen María Nieves Rebolledo Vilan eli Beben debyyttilevyn jättimenestys nosti hänet vuoden 2005 Latin Grammy Awardsien parhaaksi uudeksi artistiksi. Sittemmin kaksi levyä julkaissut Bebe on menestynyt myös näyttelijänä.

Bebe Helsingin juhlaviikoilla Huvila-teltassa 24.8. klo 19. liput 39,50€.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!