Shakiran vauva synnytti nimibuumin Kolumbiassa

Poptähti Shakiran Milan-poika sai kahdessa viikossa 39 kaimaa Kolumbiassa.

Kolumbia. Kolumbialaistähti Shakiran tammikuun lopussa Barcelonassa syntynyt esikoinen on villinnyt kolumbialaiset. Shakira Mebarak Ripollin ja espanjalaisjalkapalloilija Gerard Piquén poika syntyi 22. tammikuuta ja sai nimekseen Milan Piqué Mebarak.

Kolumbialaisen El Espectador -lehden mukaan Milanin syntymän välittömänä seurauksena eri puolilla Kolumbiaa rekisteröitiin kahdessa viikossa 39 Milan-nimistä lasta.

Milanin 39 kolumbialaisesta kaimasta ensimmäinen rekisteröitiin Shakiran kotikaupungissa Barranquillassa tammikuun lopussa. Lokakuussa syntynyt poika sai koko nimekseen Milan Piquet Suárez Arteta. Muita barraquillalaisia kaimoja ovat ainakin Milan Leonel, Milan David ja Milán José.

Onnellisten vanhempien mukaan Milan-nimellä on useita merkityksiä. Esimerkiksi slaavilaisissa kielissä nimi tarkoittaa rakastavaa ja armollista, sanskritiksi puolestaan yhdistymistä.

Pique ilmoitti perheenlisäyksestä Twitterissä. Myös Kolumbian presidentti Juan Manuel Santos välitti parille onnittelunsa Twitterin kautta.

Medialle lähetetyssä tiedotteessa pari ilmoitti, että Milan on syntymässä liitetty isänsä edustaman FC Barcelonan jäseneksi.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!