Kelpo kapine: vuokrattavat välineet

Kun sohvaperuna alkaa haaveilla rusettiluistelusta, ei hänen ensimmäisenä kannata laahustaa luistinkauppaan.

Nimittäin sohvaperunan unelma rusettiluistelusta ei oikeastaan sisällä luistelua, vaan enimmäkseen kaakaota kermavaahdolla kentän kahviossa.

Siksi sohvaperunan kannattaakin suunnata suoraan luistinkentälle silloin, kun intoa vielä riittää ja vuokrata luistimet paikan päältä.

Sen jälkeen hän voi rauhassa kompuroida jäälle ja tehdä muutaman makkarakuvion. Surumielisen musiikin kaikuessa kovaäänisistä sohvaperunamme horjuu kahvilaan, eikä halua enää koskaan nähdäkään luistimia, joiden jäisissä sisuksissa hänen varpaansa ovat kadonneet.

Vuokravälineet ennalta ehkäisevät satojen talviurheiluvälineiden päätymisen hylättyinä taloyhtiöiden kellareihin, joissa ne hiljalleen ruostuvat ja rapistuvat käyttökelvottomiksi. Älä ota kotiisi vastuuttomasti talviurheiluvälineitä, joista et aio huolehtia.

Jos tiedät sisimmässäsi olevasi sohvaperuna, käytä lainaluistimia.

 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!