Mausteet:
1 valkosipulin kynsi
1 limetinlehti
½ tl katkaraputahnaa
pieniä punaisia chilejä maun mukaan
noin 1 dl maapähkinöitä
palmusokeria ja suolaa
pieni pala tamarindia
Kasviksia, esim. tuoreita pinaatinlehtiä, kaalia, kurkkua, ituja ja tofua
Uppopaista maapähkinät kullanruskeiksi. Uppopaista myös tofukuutiot. Höyrytä pinaatinlehdet, kaali ja idut kypsiksi. Pilko kurkku pieniksi paloiksi. Liota tamarindia tilkassa lämmintä vettä kunnes hedelmäruoto irtoaa, heitä siemenet ja ruoto pois ja säästä jäljelle jäänyt neste. Murskaa morttelissa kaikki mausteet hienoksi tahnaksi. Lisää maapähkinät ja hienonna mausteiden sekaan. Lisää lopuksi tamarindin neste ja sekoita kunnes kastikkeesta tulee sopivan paksua. Tarkista suola ja sokeri. Sekoita kastike lopuksi kasvisten joukkoon ja tarjoile esimerkiksi uppopaistettujen krupuk-chipsien kanssa.