30.3.2017
Nähdä Napoli ja syödä
Suosiotaan kasvattava Napoli houkuttelee matkailijoita pitsoillaan ja rosoisuudellaan.
30.3.2017
Suosiotaan kasvattava Napoli houkuttelee matkailijoita pitsoillaan ja rosoisuudellaan.
29.3.2017
Syömisen pitäisi herättää kosmista kauhua ja eksistentiaalista tuskaa. Syömällä kiinnitämme itsemme kohtalokkaasti maailmaan: meistä tulee mutkikkaan koneen osia, joilla on vastuunsa koneen hyvästä toiminnasta, kirjoittaa Antti Nylén.
29.3.2017
Yhdessä syöminen yhdistää kaikkia maailman ihmisiä. Maailman Kuvalehti pääsi ruokahetkeen Kolumbiassa, Portugalissa, Kreikassa, Keniassa, Italiassa, Meksikossa, Yhdysvalloissa ja Suomessa.
29.3.2017
Kun jaamme ruokaa ja syömme yhdessä, kyse on enemmästä kuin vain ravinnosta: ihminen antaa palan itseään ja kulttuuriaan.
29.3.2017
Suomeen on viime vuosien aikana avattu useita aitoa Lähi-idän ruokaa tarjoavia ruokapaikkoja. Ruoka on kuin oikotie tai pikakurssi kulttuuriin.
28.3.2017
Latinalainen Amerikka tunnetaan erilaisista maissileivistään. Elsalvadorilaisten ikioma versio on nimeltään pupusa.
28.3.2017
Afrikan maat hamuavat ulkomaisia sijoittajia muun muassa lisäämään maatalouden tuottavuutta. Mutta onko sijoittaja julma maakaappaaja – vai auttaako hän koko maata kehittymään?
27.3.2017
"Maakaappauksia on käynnissä ympäri maailmaa yli tuhat, ja pelkästään Afrikassa peräti 10 miljoonaa hehtaaria viljelymaata on vallattu ja valjastettu esimerkiksi tehotuottamaan vientikelpoisia kasveja myyntiin."
27.3.2017
Miten kanakastiketta ja riisiä sisältävä thaikuutio saapuu pikalounaaksi Suomeen?
27.3.2017
Yhdysvaltojen tulevaisuus riippuu "tolkun ihmisistä", kirjoittaa Aaro Rytkönen.
Tilaa Maailman Kuvalehti. Vain 49 € / vuosi.