Mad Cook Show tekee paluun!

Riku ja Tunna palaavat ruudun ääreen uuden ohjelman parissa.

Madventuresista ja Docventuresista tutut Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tuovat suositun Mad Cook Show’nsa takaisin. Show tehtiin alun perin spinoff-sarjana osana Madventures-ohjelmaa. Siitä ilmestyi myös palkittu tietokirja (2010).

Nyt kaksikko on tehnyt ohjelmasta uuden version: tunnin jaksoissa pohditaan ruokaan liittyviä kulttuurisia eroja ja ruuan alkuperää.

Ihmiset syövät ruokaa joka päivä, mutta harva miettii sen vaikutusta esimerkiksi ympäristöön. Mad Cook Show’ssa mietitään, miksi poron syöminen on Suomessa hyväksyttävää, mutta hyönteisten syönti ei. Jossain muualla asia on päinvastoin.

Mad Cook Show Nelosella 5.4.2017 alkaen.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!