Matkakohde olutindeksillä

Lomalista.fi -sivusto mahdollistaa oluen hinnan vertailun matkakohteissa.

Suomi. Kitatakko olutta suomalaisessa ravintolassa vai lähteäkö lomamatkalle halvemman oluen toivossa? Jos painiskelet tämän ongelman parissa, kannattaa kokeilla Lomalista.fi-nettisivuston uutta olutlaskuria. Se laskee, montako ravintolahintaista puolen litran tuoppia matkalla on juotava, jotta lentohinnat säästyisivät verrattuna samaan määrään juotuja tuoppeja kotimaassa.

Vaihtoehtoisesti laskuri laskee myös, kuinka paljon on säästänyt rahaa juomalla ulkomailla halvempia tuoppeja kuin kotimaassa. Suomalaisen tuopin hinnaksi on määritelty kuusi euroa.

Säästöä ei tule, jos matkakohteeksi valitsee Ruotsin tai Norjan. Vielä huonompia matkakohteita olutmatkailijalle ovat Arabiemiraattien liiton Dubai ja Abu Dhabi. Myös Oman on surkea valinta.

Sveitsiin ja Tanskaan sen sijaan jo kannattaa lähteä. Kaikkein eniten säästää lähtemällä Ukrainaan. Myös Kolumbia, Vietnam ja vaikkapa Kiina ovat aivan erityisen hyviä maita oluen juomiseen – säästämismielessä.

http://www.lomalista.fi/olutlaskuri

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!