Kyllä hippo tietää 1/2015

Hippo tietää maailman köyhät, terrori-iskut ja avaruuteen pyrkivät.

22

prosenttia Yhdysvaltojen vanhuksista elää köyhyydessä.

14

prosenttia Venäjän vanhuksista elää köyhyydessä.

51

prosenttia amerikkalaisista on sitä mieltä, että on lapsille parempi, jos äiti jää kotiin työskentelyn sijaan. 8 prosenttia on samaa mieltä isistä.

18 000

ihmistä kuoli terrori-iskuissa vuonna 2013. 80 prosenttia heistä kuoli viidessä maassa – Irakissa, Afghanistanissa, Pakistanissa, Nigeriassa ja Syyriassa.

>165 000

vapaaehtoista haki Mars One –hankkeeseen, jonka tarkoituksena on perustaa Marsiin pysyvää ihmisasutusta. Osallistujille ei ole luvassa paluumatkaa.

1. Bloomberg News
2. Bloomberg News
3. PEW Research Centre, Washington DC
4. Global Terrorism Index  2014, Lontoo, Marraskuu 2014.
5. www.mars-one.com

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!