Kyllä Hippo tietää 9/2014

Hippo tietää maailman vanhimmat yhtiöt, Britannian armeijan ylipainoiset sotilaat sekä lentokentille hukkuneet kolikot.

7

kymmenestä maailman vanhimmasta yhtiöstä on japanilaisia. Maailman vanhimpana pidetään japanilaista buddhalaisiin temppeleihin erikoistunutta Kongo Gumi -rakennusyhtiötä, joka perustettiin vuonna 578. Se myytiin tytäryhtiöksi Takamatsu-yhtiölle vuonna 2006.

2 819

Britannian armeijan naissotilasta on todettu ylipainoisiksi viimeisen kolmen vuoden aikana.

29 600

Britannian armeijan miessotilasta on todettu ylipainoisiksi viimeisen kolmen vuoden aikana.

531 395

Yhdysvaltain dollaria oli kolikoiden arvo, jotka löydettiin Yhdysvaltojen lentokentiltä matkustajien jättäminä vuonna 2012.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!