Artikkelikuva

Huomio kiusaa Intian pääministerin ex-vaimoa

Pyhiinvaellusmatkoista huolimatta toimittajat pysyttelevät pääministerin ex-vaimon kintereillä.

Intia. Hindunationalistisen BJP-puolueen puoluejohtajan Narendra Modin, 63, nousu Intian pääministeriksi tuottaa pulmia Modin ex-vaimolle, Jashodaben Modille, 62.

Ex-miehensä vaalimenestyksen jälkeen Jashodaben Modi on tehnyt jo kaksi pyhiinvaellusta päästäkseen eroon toimittajista ja kuvaajista, joista on tullut suuri ongelma vaatimattomissa oloissa elävälle naiselle.

The Dawn -lehden mukaan Intian hallitus suunnittelee ex-vaimolle jatkuvaa turvamiesvalvontaa. Hän on viettänyt lähes koko elämänsä gujaratilaisessa Brahmanvadan kylässä, jäänyt eläkkeelle opettajan työstä ja asuu veljensä perheen luona.

Jashodaben Modi erosi miehestään 45 vuotta sitten. Järjestetty avioliitto päättyi Narendran ryhdyttyä aktiiviseksi hindunationalistien RSS-ryhmässä, jonka johtajista moni sanoi elävänsä selibaatissa.

Pääministeri Modi kertoi avioliitostaan vasta vaalilistoja laadittaessa. Aiemmin osavaltiovaaleissa ehdokkaana ollessaan hän on jättänyt siviilisäädyn mainitsematta.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!