Artikkelikuva

Oi, miten kaunis kirja!

Time after Time ei ole vain kirja, vaan analoginen monimediateos.

Koskaan en ole saanut niin kauniiseen kääreeseen pakattua pakettia: meni monta päivää ennen kuin raaskin avata sen. Värikylläinen lahjapaperi on suunniteltu juuri tätä kirjaa varten!

Sisuskaan ei tuottanut pettymystä: Kaisa ja Christoffer Lekan hindumytologiaa käsittelevä sarjakuvateos Time after Time.

Järkälemäisen teoksen sivuilla tapaamme taiteilijaparin nimikkohahmot Kaisa-hiiren ja Christoffer-ankan. Kirjan graafinen ilme on uniikki, tällaista en ole nähnyt. Kaikesta huokuu intohimo – täydellinen paneutuminen niin sisältöön kuin muotoon.

Värimaailma rönsyineen ja koukeroineen on kuin matka satuun, koko sivulle levittyvät kuvat ovat kauniita. Kultaisten kehysten keskellä Lekat kertovat kaukaisista ja mystisistä asioista, tuovat niitä lähelle. Teos on tehty englanninkieliseksi, mikä on viisasta. Tämmöinen taideteos ansaitsee tulla nautiskelluksi laajalti maailmassa.

Time after Time ei ole vain kirja, vaan analoginen monimediateos, jossa Lekat ovat tehneet yhteistyötä arvostettujen graafikoiden, kuvittajien, muusikoiden ja kylttimaalarien kanssa.

www.timeaftertimebook.com

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!