Kyllä Hippo tietää 6/2013

Hippo tietää, kuinka monta yritystä on kirjoilla Neitsytsaarilla, internetin vaikutuksesta muistiin ja kuinka suuryritysten pomojen narsismin näkee nimikirjoituksesta.

9

prosenttia yhdysvaltalaisista kotitalouksista oli yhden hengen talouksia vuonna 1950. Nykyään yhden hengen talouksia on 27 prosenttia.

16

yritystä on kirjoilla veroparatiisina tunnetuilla Neitsytsaarilla asukasta kohti. Saarilla asuu noin 28 000 ihmistä.

20

prosentin todennäköisyydellä ihminen muistaa unohtamansa asian, jos hän tietää voivansa tarkastaa asian myöhemmin netistä. Jos asiaa ei voi tarkistaa netistä, sen muistaa 33 prosentin todennäköisyydellä.

400

yhdysvaltalaista suuryritystä kattaneessa tutkimuksessa selvisi, että suurikokoisen nimikirjoituksen omaavat pomot tekevät heikkoa tulosta, ovat narsistisia ja käyttävät rahaa huolettomasti.

8 500 000

dollarin arvosta varastettiin aurinkopaneeleja yhdysvaltalaiskouluista 2010-2011. Iso-Britannian North Yorkshiressa sijaitsevan koulun aurinkopaneeliprojektista varastettiin paneeleja 100 000 punnan edestä vuonna 2011.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!