Kyllä Hippo tietää 1/2013

Hippo tietää yhdysvaltalaisten nuorten miesten palveluskelpoisuudesta, kiinalaisyritysten valtio-omisteisuudesta ja Neil Armstrongin nimikirjoituksen hinnan.

15

lentäjää sadasta haastatellusta sanoi tutkimuksessa todistaneensa jonkinlaista seksuaalista aktia lentokoneessa. Viisi sanoi olleensa itse aktissa mukana.

75%

17–24 -vuotiaista yhdysvaltalaismiehistä ei ole palveluskelpoisia armeijaan. Suurimpia syitä ovat ylipaino ja päihteet.

82

viidestäsadasta suurimmasta kiinalaisyrityksestä on valtio-omisteisia. Jokainen kymmenestä suurimmasta yrityksestä on valtion omistama.

2 384 $

maksettiin Neil Armstrongin allekirjoittamasta postikortista viikko tämän kuoleman jälkeen. Armstrong lopetti nimikirjoitusten jakamisen vuonna 1994, koska niitä myytiin eteenpäin.

12 706 £

on pankkiryöstäjän keskimääräinen ryöstösaalis Britanniassa. Ryöstäjä jää keskimäärin kiinni neljännen ryöstönsä jälkeen.

 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!