Kyllä Hippo tietää 9/2012

Hippo tietää 1980-luvulla syntyneiden uskomuksista, aviopuolisoiden ystävyyssuhteiden kestävyydestä, metalliyhtyeiden lukumäärästä ja sperman luovutuksen hinnoittelusta.

2/3

Yhdysvaltalaisesta Y-sukupolvesta eli 1980-luvun jälkeen syntyneistä on täysin varmoja Jumalan olemassaolosta

7

vuotta on keskimääräinen aika, jonka puoliso pysyy miehen parhaana ystävä. Naiselle aika on 15 vuotta, jonka jälkeen kiinnostus kohdistuu yleensä omiin tyttäriin.

54

metalliyhtyettä löytyy Suomesta sataatuhatta asukasta kohti. Norjassa luku on 27, Yhdysvalloissa 6.

500

dollaria on hinta, jonka tohtoriksi opiskellut saa sperman luovutuksesta Yhdysvalloissa. Tavanomaisen yliopistokoulutuksen omaavalle summa on 60 dollaria.

5200

on Harold Hackettin lähettämien pullopostiviestien määrä. Hackett asuu Prinssi Edwardin saarella, Kanadan pienimmässä provinssissa. Vastauksia hän on viesteihinsä saanut 3200. 

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!