Kyllä Hippo tietää 7-8/2012

Hippo tietää intialaisten puhelimen käytöstä, kiinalaisista satamista, iän ja hameen pituuden korrelaatiosta ja apteekkiryöstöjen suosikkisaaliista.

3

kertaa enemmän puhuu intialainen nainen puhelimessa kuin intialainen mies. Intialainen nainen käyttää myös neljä kertaa enemmän aikaa kännykällä chattaamiseen kuin intialainen mies.

7

maailman suurimpiin satamiin kuuluvaa satamaa on nykyään Kiinassa. Vuonna 1999 näitä suurimmiksi laskettavia satamia oli Kiinassa kaksi.

23

-vuotiaat naiset käyttävät keskimäärin lyhyintä hametta. Sen helman pituus on noin 32 cm. Pisintä  hametta puolestaan käyttävät 60-vuotiaat. Heidän helmojensa pituus on noin 80 senttiä.

81

prosenttia ovat kasvaneet Yhdysvalloissa sellaiset aseelliset apteekkiryöstöt, joissa ryöstösaaliina ovat olleet kipulääkkeet.

550-600

pistettä saa keskimäärin matematiikan kokeesta koululainen, joka on kotoisin maasta, jossa on vähän tai ei ollenkaan luonnonvaroja. Tällaisia maita ovat Suomi, Japani, Singapore ja Etelä-Korea. Runsaasti öljyä omaavien maiden lapset (Saudi-Arabia, Qatar ja Oman) saavat 350-375 pistettä.