Kyllä Hippo tietää 7-8/2012

Hippo tietää intialaisten puhelimen käytöstä, kiinalaisista satamista, iän ja hameen pituuden korrelaatiosta ja apteekkiryöstöjen suosikkisaaliista.

3

kertaa enemmän puhuu intialainen nainen puhelimessa kuin intialainen mies. Intialainen nainen käyttää myös neljä kertaa enemmän aikaa kännykällä chattaamiseen kuin intialainen mies.

7

maailman suurimpiin satamiin kuuluvaa satamaa on nykyään Kiinassa. Vuonna 1999 näitä suurimmiksi laskettavia satamia oli Kiinassa kaksi.

23

-vuotiaat naiset käyttävät keskimäärin lyhyintä hametta. Sen helman pituus on noin 32 cm. Pisintä  hametta puolestaan käyttävät 60-vuotiaat. Heidän helmojensa pituus on noin 80 senttiä.

81

prosenttia ovat kasvaneet Yhdysvalloissa sellaiset aseelliset apteekkiryöstöt, joissa ryöstösaaliina ovat olleet kipulääkkeet.

550-600

pistettä saa keskimäärin matematiikan kokeesta koululainen, joka on kotoisin maasta, jossa on vähän tai ei ollenkaan luonnonvaroja. Tällaisia maita ovat Suomi, Japani, Singapore ja Etelä-Korea. Runsaasti öljyä omaavien maiden lapset (Saudi-Arabia, Qatar ja Oman) saavat 350-375 pistettä.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!