Kyllä Hippo tietää 4/2012

Hippo tietää kuinka moni amerikkalainen uskoo Jeesuksen palaavan vuoteen 2050 mennessä, toimitusjohtajien työviikkojen kokouspitoisuudesta, Kuwaitin kamelikilpailuista ja japanilaisten kuolleisuudesta.

2

viidestä amerikkalaisesta uskoo, että Jeesus palaa vuoteen 2050 mennessä. 13-vuotias on nuorin Yhdysvaltojen Guantanamon vankilan vanki, vanhin puolestaan 98-vuotias. Guantanamossa on 92 vankia, jotka eivät ole koskaan olleet al-Qaidan sotilaita.

18

tuntia viettää toimitusjohtaja kokouksissa 55 tuntisesta työviikosta. Lounaisiin kuluu viisi tuntia, puhelimessa puhumiseen kolme. Työajastaan toimitusjohtaja viettää yksin kuusi tuntia viikossa.

500

kamelia osallistui helmikuussa 2012 Kuwaitissa järjestettyyn kuuden kilometrin kamelikilpailuun. Vuodesta 2005 lähtien kameleita ovat ohjastaneet robotit, sitä ennen nuoret pakistanilais- ja intialaispojat.

2005

Japanissa kuoli enemmän ihmisiä kuin syntyi. Vuonna 2011 Japanin terveysministeriö alkoi sammuttaa valot kello 19.30 rohkaistakseen työntekijöitään lähtemään kotiin lapsentekoon.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!