Kyllä Hippo tietää 11/2012

Hippo tietää Japanin asukasluvun tulevasta pudotuksesta, maltalaisten haluttomuudesta liikkua, Facebook-käyttäjän kaverikeskiarvon ja Wal-Martin työntekijöiden lukumäärän.

1/3

on määrä, jonka verran Japanin asukasluvun arvioidaan vähenevän vuoteen 2060 mennessä.

33

prosentissa vuosien 2006 ja 2012 välillä Yhdysvalloissa perustetuista tekniikan alan yrityksistä perustaja oli syntyjään intialainen.

72

prosenttia Maltan asukkaista ei harrasta lainkaan kunto- eikä arkiliikuntaa. Bangladeshissa määrä on viisi prosenttia, Suomessa 35.

190

on Facebook-käyttäjällä keskimäärin ystäviä. Tutkijoiden mukaan ihminen tarvitsee vähintään viisi oikeaa ystävää arjessa jaksamiseen.

2 100 000

ihmistä työskentelee yhdysvaltalaisessa kauppaketju Wal-Martissa. Sama oli Namibian asukasluku vuonna 2011.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!