Artikkelikuva
Inari Fernández & Inna-Pirjetta Lahti: Lapsiperheen matkakäsikirja

Lapsi kassiin ja menoksi

Inari Fernándezin ja Inna-Pirjetta Lahden kirja kertoo, että oikealla asenteella lasten kanssa matkustamisesta voi saada enemmän irti.

Ihan turha väittää, ettei lapsellinen voisi matkustaa. Inari Fernándezin ja Inna-Pirjetta Lahden Lapsiperheen matka­käsikirja todistaa, että voi. Asenne ratkaisee: on hyväksyttävä, että lasten kanssa matkustaminen on erilaista. Kirjoittajien mielestä oikealla asenteella pääsee niinkin pitkälle, että lasten kanssa matkasta voi saada enemmän irti kuin ilman heitä.

Hyödylliseen kirjaan on koottu käytännön ohjeita ja vinkkejä sekä kertomuksia erilaisten perheiden eri tyylein toteutetuista matkoista. Kirjassa reissataan Kuubasta Ahvenanmaalle, Tyyneltämereltä Mauritukselle ja Pariisiin – jopa maailman ympäri.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!