Kyllä Hippo tietää 10/2012

Hippo tietää maapallon historian kuumimmista vuosista, suuryrityksien läpinäkyvyydestä, satelliittien lukumäärästä ja ruokatuotannosta.

9

maapallon historian kymmenestä kuumimmasta vuodesta on viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

70

prosenttia pitäisi kasvaa maailman ruokatuotannon, jotta vuoden 2050 arvioiduille yhdeksälle miljardille ihmiselle riittäisi ruokaa. Arviolta neljännes maailman maa-alueesta on erittäin heikkolaatuista eroosion tai veden saastumisen takia.

105

maailman johtavaa suuryritystä osallistui yhtiöiden läpinäkyvyyttä mittaavaan tutkimukseen. Yksikään ei saanut puhtaita papereita.

999

on maata kiertävien satelliittien lukumäärä. 442 näistä on Yhdysvaltojen omistuksessa.

15 200 000

maakaasulla toimivaa ajoneuvoa on käytössä maailmassa. 2 860 000 näistä on Iranissa.

Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!